Eskişehir Devlet Hastanesi Anadolu Üniversitesi Hastanesi (Mavi Hastane)

Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü
+90 (222) 211 95 95 (Güncel Telefon)
Bu sayfa en son 21.11.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

• Mahir kok 16.03.2018 16:48
    Ben böyle sorumsuz bir hastane görmedim
  • Nihal Sever 30.05.2016 13:17
    Ben böyle sorumsuz bir hastane sistemi, hasta kayıt sistemi görmedim çalışanlar hastaları insan yerine koymuyor, adam akıllı ilgilenmiyor. Sabah 11 30 da K.B.B da muayene olmak için geldim doktor çıktı dediler ki benim bildigim öğlen molası 12 de başlar öğlenden sonra 1 gibi doktor gelecek dendi ve 1 buçuk saati aşkın bekledim saat 1 de tekrar sıra almak için gittim bu seferde sorumsuz hasta kayıt çalışanı doktorum ameliyata gidecek 3 den önce sıra veremem dedi. Tamam randevulu hastadır ameliyata gider benim kızdığım nokta bu hasta kayıt çalışanı neden en başta bana 3 den önce sıra veremeyeceğini söylemiyor da 1 de doktorum gelecek deyip boş yere beni burda bekletiyor biraz sorumluluk yani böyle saçmalık olamaz.