Eskişehir Özel Acıbadem Eskişehir Hastanesi

Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sk. No:19 Eskibağlar
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Grubun 19 yıllık deneyimini tıpta kullanılan son teknolojilerle birleştiren Acıbadem Eskişehir Hastanesi, 2010 yılında hizmete girdi. 20000 m2 lik kapalı alana sahip olan hastane, mimarisi, teknolojik alt yapısı, cihaz donanımı, özel birimleri ve deneyimli uzmanlarıyla İç Anadolu'nun referans sağlık merkezi olmaya aday. Hastanede tanı ve tedavi hizmetlerinin farklı aşamaları için tasarlanmış toplam 120 yataklı tedavi üniteleri ve 5 ameliyathane bulunuyor.

Hastanede, anne adaylarının konforu için tam donanımlı doğum odasına dönüşebilen özel doğum odaları da (LDRP) bulunuyor.

Her noktadan anlık elektronik bilgi akışı ile kağıtsız ve hızlı bir tedavi sürecini sağlayan cerabral sistemi ile hizmet veren Acıbadem Eskişehir Hastanesi, ileri tıp teknolojisi ile tıbbın tüm branşlarında tam donanımlı olarak hizmet veriyor.

* Girişimsel Radyoloji

* 1. 5 Tesla MR

* Dijital Röntgen

* Dijital Mamografi

* Bilgisayarlı Tomografi

* Pacs Sistemi ile Radyoloji Görüntülerinin Aktarımı

* Acil Serviste 3 CPR Odası

Acıbadem Eskişehir Hastanesi, sadece Eskişehir'deki değil; Afyon, Kütahya ve Bilecik gibi çevre illerdeki hastalara, artık Ankara ya da İstanbul'a gitmelerine gerek kalmadan kaliteli tıbbi hizmet sunmayı hedefliyor.

Diş hekimliği hariç tüm branşlarda SGK anlaşmasıyla hizmet veren hastane, medikal onkoloji, kardiyoloji ve kalp damar cerrahisinde SGK'lı hastalardan fark almıyor.