Eskişehir Özel Hükmen Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Merkezi

Fuzuli Cd. Ertürk İş Merkezi No:2 Kat:3-4
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Kemal Hükmen 1967 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Lisesini mezun oldu. 1976 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1976–1977 yılları arasında Hacettepe Tıp Fakültesi Anestezi Reanimasyon bölümünde asistanlık yaptı. Uzmanlığını 1981 – 1982 yılları arasında Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Hastanesinde almıştır.

1985 yılından beri kadın hastalıkları doğum uzmanı olarak Eskişehir'de Hizmet vermekteyim. Aynı yılda Özeldogum kliniği adı altında kadın hastalıkları ve doğum kliniği kurdum.

2002 yılına kadar bu ad altında hizmet verdim. 2002 yılından sonra yeni yasa ile bir yıl kadar Özel Hükmen Polikliniği, 2003 yılından sonrada Özel Hükmen Kadın Hastalıkları Doğum Dal Merkezi adı ile hizmetine devam etmektedir.

Kliniğimizde kendi dalındaki sorunlara ileri teknolojiyi kullanarak en kısa zamanda tanıya varmak ve tedavi etmek amacımız olmuştur. Bu amaçla hem klinik teknolojisini geliştirmek hem de bilgi birikimimizi ve deneyimimizi artırarak kaliteli ve güvenilir hizmet vermişizdir ve bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.

Kısaca iddiamız bu dalda marka yaratmak. Yolumuzun uzun, yorucu ve çok çalışmak gerektiğini biliyor ve kabul ediyoruz. Modern tıbbın gereği olan kalite çalışmalarını çerçevesinde hasta haklarına saygılı olup hata payını en aza indirecek ve veri tabanı oluşturmak için merkezimizde tam otomasyon sistemine geçilmiştir.