Eskişehir Özel Sakarya Hastanesi

Fevzi Çakmak Mh. Çevreyolu Muttalip Kavşagı No:1
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi, 2007 yılı itibari ile hizmetine başlamış, kısa süre içinde öncelikle Eskişehir olmak üzere Bilecik, Kütahya, Afyon gibi çevre illerden gelen birçok hastanın sağlığını korumak için kendini adamış ve bu süre içinde bölgenin en çok tercih edilen referans hastanesi konumuna gelmiştir.

Sağlık gibi önemli bir alanda hizmet veriyor oluşumuzun verdiği sorumlulukla gece-gündüz demeden çalıştık. Kurulduğumuz günden bu yana gelişen teknolojiyi yakından takip ettik ve sizlerin hizmetine sunduk. Bu hizmetleri verirken "Herkes için" aynı imkanları sunmaya gayret gösterdik.