Eskişehir Özel Ümit Hastanesi

Batıkent Mh. Gerekli Sk. No:13 Tepebaşı
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Eskişehirdeki hastanemizde toplam 3420 m2, 7 katlı kullanım alanı içerisinde 38'i yoğunbakım, 70 hasta yatağı olmak üzere toplam 108 yatak kapasitesi mevcuttur. 22 branşta 61 doktor kadrosu ile; Anjiyo laboratuvarı, ftr laboratuvarı, endoskopi laboratuvarı, genel yoğunbakım, yenidoğan yoğunbakım(14 küvöz), kvc yoğun bakım, 4 ameliyathane, 2 doğum odası ile hizmet vermekteyiz.

Uluslararası standartlara uygun olan hastanemizde; yönetmelikler çerçevesinde herkesin hakkı olan sağlık bakım hizmetini, hasta memnuniyetini de dikkate alarak zamanında sunmaktayız.