Eskişehir Özel Ümit Vişnelik Hastanesi

Vişnelik Mh. Şehit Yusuf Turgut Sk. No:3 Odunpazarı
Bu sayfa en son 28.12.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, Eskişehir ili Odunpazarı ilçesinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Ümit Vişnelik Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.