Gaziantep 75. Yıl Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi

smangazi Mah. Kadidegirmeni Sehitkamil/GAZIANTEP
Bu sayfa en son 07.05.2016 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Her hastayı özel bir birey olarak algılayıp, teşhis, tedavi ve  yapılacak her müdahalede kendisinin katılımını sağlayarak, hastayı bilgilendirerek en iyi hizmeti vermek amacımız. Gelişen teknoloji ve gelişen insanımızın her geçen gün artan istek ve taleplerine en iyi şekilde cevap verebilmek için kurum olarak sürekli kendini yenileyen, geliştiren bir bilince sahibiz. Artan rekabet ortamında ayakta kalmak için yenilikçi yönetim anlayışı ile hareket etmekteyiz.

Hastanemizin her biriminde  işinin profesyoneli, güler yüzlü ve empati kurabilen insanlarla çalışmaktayız.