Gaziantep Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Sarıgüllük Mah. İbrahim Bali Cad. 25 Aralık Devlet Hastanesi Bahçe İçi
Bu sayfa en son 19.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastalarımız hekim seçme hakkını kullanarak Entegre Muayene Sistemi ile oral muayeneleri, diş çekimleri, dolgu, kanal tedavisi, diş taşı temizliği, protez (hareketli ve sabit protez) işlemlerini aynı hekime yaptırabilirler. Gerekli durumlarda hastanın tanı işlemleri için hastanemiz röntgen biriminden diş hekiminin isteğine göre peripikal, panoramik ve sefolometrik filmleri çekilir. Dijital röntgen cihazlarında çekilen filmler bilgisayar ortamında ağ bağlantısı ile Hastanın hekimine gönderilmektedir.
Hastanemizde Pedodonti (Çocuk Diş ) Kliniği çocukların hoşça vakit geçirebileceği ve diş korkularını yenebileceği eğlenceli ortam içerisinde deneyimli kadromuz ile hizmet verilmektedir. Kliniğimizde çocuk dişlerine yönelik oral muayene, diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi, florür uygulaması ve fissür örtücü tedavi işlemleri yapılmaktadır. Koruyucu diş sağlığına yönelik diş fırçalama eğitimleri de verilmektedir.
Ağız, Diş ve Çene Cerrahisine yönelik tedavi hizmeti verilmektedir.
Haftaiçi 16:00 - 00:00 saatleri arasında ve haftasonları 08:00 - 00:00 acil diş hizmeti vermektedir.
Merkezimizin bünyesinde evde sağlık hizmetleri verilmektedir. Bu hizmeti alabilmek için il sağlık müdürlüğü bünyesinde kurulan evde sağlık hizmetleri birimine başvurarak bu hizmetten faydalanabilirler.