Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi

Fatih Sultan Mahallesi Nizip Gaziantep
Bu sayfa en son 06.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz ilk binasında 1952 yılında 25 yataklı olarak faaliyete başlamıştır. 33 yıl gibi uzun bir süre bu binasında hizmet verdikten sonra, 1985 yılında 100 yataklı yeni binasına taşınmıştır.

Hastanemizin fiziki şartlarında yapılan değişiklikler ve ek binalarla 2004 yılında yatak kapasitesi 150’ye çıkarılmıştır. Yine aynı yıl TS-ISO-EN 9001:2000 kalite belgesi ile belgelenmiş bölgenin ilk hastanesidir.

Çağın gereklerine uygun ve modern acil ünitemiz 2005 yılında hizmete açılmış halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasite ve donanımdadır. Çalışanlarımızın da daha rahat bir ortamda hizmet vermeleri sağlanmıştır.

2010 yılına kadar hedefimiz yatak kapasitemizi 250 ye çıkarmaktır. Bunla ilgili çalışmalarımız başlamıştır. Nizipli hayırseverlerimizin katkılarıyla ek bina inşaatımız başlamış ve%60 oranında tamamlanmıştır.