Gaziantep Özel Deva Hastanesi

25 Aralık Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No:98
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2013 yılında faaliyete başlayan yeni binasıyla, yatak kapasitesini; 18 yoğun bakım, 28 yeni doğan yoğun bakım, 110 hasta yatağıyla toplam 156 yatak kapasitesine ulaşmıştır. Güçlü ve deneyimli hekim kadrosu, güler yüzlü çalışanları, geleceğe yönelik yaptığı tıbbi ve teknolojik altyapısıyla referans hastane olmak yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Hastanemiz yalnız şehrimize değil yakın iller başta olmak üzere tüm bölgeye hizmet etmek üzere organize olmuştur. Sağlık politikalarındaki gelişmeleri dinamik bir şekilde izleyip bunları hastalarımız ve bölge insanımız için bir fırsat haline getirmeye yönelik bir çalışma içinde olacağız.