Gaziantep Özel Düztepe Yaşam Hastanesi

Düztepe Mah. Özdemirbey Cd. Sadıklar Sk. No:2
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Sağlıkta bilgilerin devamlı değişip geliştiğinin farkında olarak başta hekimlerimiz olmak üzere her personelimiz peryodik kongre kurs ve etkinliklerle eğitime tabi tutulur ve kendilerini yenilerler.

Bütün hekimlerimiz ve çalışanlarımız için her hasta tedavi edilirken ve hizmetlerden yararlanırken bu hasta benim anne babam olsaydı, kendi çocuğum olsaydı veya çok önem verdiğim bir yakınım olsaydı ne yapar, ne tetkik ister, ne ilaç verir, nasıl bir ameliyat yapardım diye değerlendirilip tedavi ve takibi bu mentalite ile yapılır. Her hasta bizim için önemli ve özeldir. Irk, dil, din, cinsiyet ayrımı, sosyal statü farklılığı hastalarımız için bir ayrıcalık veya ayrımcılık nedeni olamaz.

Hastanemizde ücret politikamız hastalarımızı en az harcama ile en etkili ve verimli şekilde tedavi etmek üzere kurgulanmıştır.

Hastalarımızın zamanının çok değerli olduğunun farkında olarak onları en kısa zamanda koşullar elverdiğince hızlı bir şekilde muayene ve tedavi etmek en önemli prensiplerimizdendir. Yalnız sağlık hizmetlerinin kendi özelliğinden kaynaklanan (acil hastalar, beklenmeyen durumlar, kanama, tıbbi işlemlerin beklenmeyen bir şekilde uzaması, hasta muayene sürelerinin standart olmaması) nedenlerden dolayı randevu saatlerinizde meydana gelebilecek küçük aksilikler için şimdiden özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.