Gaziantep Özel Emek Hastanesi

Emek Mah. Ali Nadi Ünler Bulvarı Şakir Sabri Cad. No:13
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Sağlık hizmetlerinde kalite ve güven denilince hizmetin sunulduğu bina, kullanılan teknoloji ve bu hizmeti sunan başta hekimlerimiz olmak üzere her sağlık çalışanını da kapsayan bir bütünü anlıyoruz. Bu bütünün parçalarından birinin yeterli olmaması kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetinin sunumunu aksatacaktır. İşte bu bilinçle yola çıktık. Bu sebeple tıp merkezimizde cihazlar son teknoloji ve ilk el olup tıbbi cihaz donanımı "olmazsa olmaz" kuralı gözetilerek düzenlenmiştir.

Keza binanın modernizasyonu inşaat kalitesi, görsel ve insani boyutlar göz önüne alınarak gerçekleştirildi. Hastanemiz yaklaşık 2000 m2 alanda hizmet sunmaktadır. Hasta odaları, yeni doğan bakım ünitesi, operasyon öncesi hazırlık ve operasyon sonrası bakım ve gözlem odaları ile hastalarımıza yataklı tedavi hizmetleri sunulabilmektedir. Ayrıca bekleyen hasta ve yakınları düşünülerek büyük bir alan hasta bekleme salonları olarak ayrılmıştır.