Gaziantep Özel Hayat Hastanesi

İstasyon Cad. No:17
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 1995 yılında kurulmuş olup, Gaziantep merkezinde bulunmasıyla, Şehrimizin tüm semtlerinden hastanemiz ulaşım sağlanmaktadır. Modern hastane işletmeciliği prensibiyle, toplam kalite yönetim ilkeleri benimseyen, güler yüzlü çalışanlarıyla en iyi sağlık hizmetini sunmak için en üst düzeyde çaba sarf etmekte olan bir hastanedir.

Hastanemiz 50 yatağa sahip olup, her türlü konforu barındıran özel odaları ileri teknoloji ve modern tıp'ın gerektirdiği, her türlü donanıma sahiptir.
Hayat hastanesine Who ve Unicef tarafından önerilen başarılı Anne Sütü Uygulamaları nedeni ile "Bebek Dostu" ünvanı verilmiştir.