Gaziantep Özel Primer Hospital

Mücahitler Mah. Gazi Muhtar Paşa Bulvar 9.Cadde No:37
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Primer Hospital; alanında en güvenilir olmak için, ileri teknoloji ve bilgi olanaklarını sürekli takip eden, hastaları tarafından tercih edilen; Kurumsal hastane anlayışı ile primer (birinci) sağlık kuruluşu olma yolunda yarınlarına yatırım yapmayı hedeflemektedir.

Toplam 50 yataklı ve bunların içerisinde suitlerin de bulunduğu hastanemizde beş yıldızlı bir otel konforunu sizlere yaşatmak amacındayız. Girişten itibaren lobinin ferahlığı ile başlayan bu kalite anlayışını, hem hastanemizin mimari yapısında, hem de size hizmet eden yaklaşık 300 kişilik ekibimizin gülen yüzünde görebilirsiniz.