Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi

İncilipınar Mahallesi Ali Fuat Cebesoy Bulvarı No:45
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, kendi topraklarının özünü evrensel boyutlara taşıyor. Yaklaşık 60000m2' lik bir çalışma alanında hizmet veren hastane bugün, 611 yatak kapasitesi ile bölgemizde dünya standartlarında hizmet verebilen tek sağlık kuruluşudur. Gaziantep merkez olmak üzere Diyarbakır, Urfa, Antakya, Adıyaman, Kahramanmaraş, Mersin, Batman, Siirt gibi tüm çevre illere; Halep, Bağdat, Şam gibi komşu ülkelerin büyük kentlerine hizmetlerini yaymıştır.

En üstün hizmetin insana hizmet olduğuna inanan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi bir hastane olmanın çok ötesinde hastasına ev ortamının rahatlığını aratmayacak bir yakınlık göstermeyi amaçlar. Hastanemiz, modern hastane yönetimi anlayışıyla ilkler arasına girmeyi başarmıştır. Bugün, Türkiye' de TS - EN ISO 9000 Kalite Sistem Belgesi'ne sahip olan dördüncü hastanedir.

Sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen ve dünya standartlarında hizmet verilen hastanede, acil servis, laboratuvar, radyoloji, nükleer tıp, kardiyovasküler cerrahi, genel cerrahi, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, dahiliye, gastroenteroloji, endokronoloji, kulak burun boğaz, pediatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, plastik rekontstrüktif cerrahi, göz, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, psikiyatri, göğüs cerrahisi, dermatoloji ve üremeye yardımcı tedavi merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.