Gaziantep Özel Sevgi Hastanesi

Eyüpoğlu Mh. Dr. Rauf Yılmazer Cad No:16
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Sevgi Hastanesi, hastalık teşhislerini ve belirlediği tedavileri tüm tıbbi birimlerde başarıyla gerçekleştirmektedir. Özel Sevgi Hastanesi, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyen, konusunda deneyimli ve uzmanlaşmış hekimlerle kadrolaşmıştır.

Özel Sevgi Hastanesi'nde 144 yatak, kalp ve damar cerrahisi, dahili, cerrahi, kroner ve yenidoğum üniteleri bulunuyor. Gaziantep ilimizde sağlık hizmetlerinin evrensel kalite standartlarına ulaşması için tüm enerjimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz.