Gaziantep Özel Tam-Med Hastanesi

İnönü Caddesi No:156
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1994 Yılında Gaziantep'te bir ilki gerçekleştiren Kavaklık polikliniği ortaklarının girişimiyle TAMMED Özel Hastane kurulmuştur. 1994 Mayısında 14 yatak, 1 ameliyathane ve 2 doğumhane kapasitesiyle Gaziantep halkının hizmetine girmiştir. Hastanemiz yarattığı sıcak, güvenilir ve ilgili dolu yüzüyle hem Gaziantep halkının hem de Gaziantep doktorların ilgisini çekmiştir.

Günden güne artan hasta kapasitesi ve ilgi doğrultusunda yeni poliklinikler açma ihtiyacı doğurmuştur. Hastanemiz gelen sağlık hizmeti talebi doğrultusunda 1997 yılında hastane bünyesinde yeni poliklinikler açarak sağlık hizmetini daha geniş çerçevede vermeye başlamıştır.

2006 yılı itibariyle TAMMED Özel Hastane tüm resmi kurumlarla anlaşması olan mevcut durumda 450 poliklinik hastası, 10-15 ameliyat hastasına ve 40-50 yataklı tedavi hastasına hizmet vermektedir. Hastanemiz her geçen büyüme yolunda küçük adımlar atarak dev bir Hastane olma ve halkımıza daha iyi hizmet verme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.