Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi

Pirsultan Mah. Çetin Emeç Caddesi
Bu sayfa en son 19.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Yapımına 1998 yılında başlanan 300 yataklı Şehitkamil Devlet Hastanesi, Gaziantep'in Zeytinli Semti'nde bulunuyor.
Çağdaş binası ve alt yapısı, üstün nitelikli ekibi ile hastaların ve çalışanların bütünsel memnuniyetini en üst düzeyde tutan; sürekli eğitim, ölçme ve iyileştirme yöntemlerini kullanarak, devamlı gelişmeyi hedefleyen bir işletim sistemi yöntemi ile, bölgemizde sağlıkla ilgili yeniliklerin tasarımcısı, uygulayıcısı ve öncü gücü olma gayretleri içinde bir hastaneyiz.
Modern teknolojiyi ve güncel bilgileri kullanırken vicdani etik ve ilkelerden ödün vermeden "önce insan" ilkesinden yola çıkarak saygılı, dürüst, güvenilir, güleryüzlü, yüksek kalitede ve erişimi kolay niteliklerde sağlık hizmeti sunarak insanımızın memnuniyetini arttırmak temel amacımız.