Gaziantep SEV Amerikan Hastanesi

Tepebaşı Mah. Yüksek Sokak No:3/A
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Şifanın tek hedef olduğu bir vakıf hastanesi olan SEV Gaziantep Amerikan Hastanesi, yaklaşık 130 yıldır süredir bölge halkına hizmet vermektedir. Ağırlığını genç ve dinamik uzmanların oluşturduğu doktor kadrosu tüm Gazianteplilerin ve derman arayanların hizmetinde olmaya devam edecektir.

21 bölümden oluşan hastanemizde kadrolu 36 hekim görev yapmaktadır. 2003 yılında başlayan revizyon çalışmaları ile hastane baştan başa yenilenmiş; Hasta Odaları, Ameliyathaneler, Laboratuarlar, Görüntüleme merkezi, Yoğun Bakım Üniteleri ve tüm poliklinik birimler dünyanın en son teknolojisiyle donatılmıştır.