Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi

Kilis Yolu Üzeri Gaziantep Merkez
Bu sayfa en son 19.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Açıldığı günden itibaren sağlıkta güvenin adresi olmayı temel ilke kabul eden Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi, hizmet kalitesini her gün biraz daha yükselterek, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne hizmet veren bölgenin en büyük hastanesine konumuna gelmiştir.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 1987 yılında Kolej tepe eski Verem Hastanesi binasında poliklinik hizmeti vermeye başlayarak, her türlü teknik ve tıbbi cihaz ekipmanından yoksun olarak 9 öğretim üyesi ile açılmıştır. Hastanemiz 1989’dan günümüze kadar hızlı bir gelişim süreci göstermiştir. Bu gün 1050 yatak kapasitesine ulaşarak, 195 öğretim üyesi ile faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Son teknolojiyle donatılan Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi, kadrosu ve sunduğu hizmet kalitesiyle sağlık sektöründeki hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor, öncülük ve liderlik ilkelerinden hareketle yaranlara daha büyük başarılarla yürümenin kararlılığını taşıyor.