Giresun Özel Ada Hastanesi

Aydınlar Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:248
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Giresun Ada Hastanesi halkımızın sağlık konusunda daha önce karşılanamayan bir çok talebinin yerine getirilmesinde; sağlık alanında ilimizin bir çekim merkezine dönüştürlmesi yolunda, sağlıkta kalite çıtasını yükselterek rekabet yoluyla hizmetin genel manada iyileştirilmesinde ciddi katkılar sağlamıştır.

Hastanemizin, hizmet kalitesi ve çeşitliliği açısından bölgenin en büyük özel sağlık hizmet sunucusu olduğunu söylemek abartılı olmayacaktır. Koroner anjiografi ve açık kalp ameliyatlarının ilimizde yapıldığı ilk ve tek merkez olma özelliği, 3. basamak dahili cerrahi yoğun bakım hizmetlerinin verilmesi, yenidoğan yoğun bakım ünitesinin sadece ilimize değil bölgemize hizmet veriyor olması fikir vermesi açısından hizmetlerimizden bazılarıdır.

Özel Giresun Ada Hastanesi olarak vizyonumuz, en son teknolojik imkanları kullanarak uluslararası kalite standartları doğrultusunda hasta memnuniyeti odaklı üstün nitelikli ekibimizle bölgemizde referans gösterilen sağlık kurumlarından biri olmaktadır.