Giresun Özel Kent Hastanesi

Mal Pazarı Mevkii G-CITY AVM Yanı
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kent Hastanesi olarak misyonumuz, hipokrat yeminini, onuru ve şerefi kabul eden, etik deontolojik kurallar içinde, başarılı, son teknolojileri en iyi şekilde kullanan, gelecek teknolojileri kendine hedefleyen, teşhis ve tedavilerinde hasta ve yakınlarının memnuniyetini kurumun menfaatlerinin önünde tutan; hasta maliyetlerini hasta lehine kullanan, hasta haklarına ve hastanın hekim seçme özgürlüğüne saygılı, hasta için aldığı kararları hastasıyla paylaşarak duygusal ve tıbbi tedavileri birlikte uygulayan, sağlık sistemindeki değişim ve gelişmeleri takip eden, bir hastane olma özelliğini, standartlarını yükselterek sürdürmektedir.

Politika ve Hedeflerimiz

* Hasta ve ailesinin bütünsel memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak, hastanın, ailesinin ve yakınlarının memnuniyet ve önerilerini, sistematik olarak ölçebilmek ve değerlendirmek.

* Beklenti ve ihtiyaçları saptayarak, planlama ve uygulamalarda bulunmak.

* Hastaya ekonomik, hızlı teşhis ve hızlı tedavi hizmeti sunmak.

* İyileştirme alanlarını tespit ederek, uygulamaya aktarmak.

* Deontolojik uygulamalarla çalışmak.

* Çağdaş teknolojilerin kullanımını sağlayarak, teşhis ve tedavide öncü uygulamalarda bulunmak.

* Sağlık hizmetlerinde çağdaş teknolojilerin kullanımını sağlamaya yönelik uygulamalarda bulunmak.

* Teknoloji kullanımı ile bütüncül sağlık hizmetlerinde, öncü ve yenilikçi girişimlerle hizmet vermek, hizmet kalitesini sağlamak ve sürdürmek.

* Tıbbi ve idari uygulamalarında kalite yönetimi uygulamak. Meslek ahlakı ile sosyal sorumluluğunun bilincinde sağlık hizmeti sunmak.

* Hasta ve ailesinin hak ve sorumluluklarının bilincinde, hizmet tasarımı ve uygulamalarında bulunmak.

* Tüm uygulamalarında bilimsel etik ilkeleri benimsemek ve uygulamak.

* Hasta ve ailesinin haklarının korunmasında, savunucu ve destekleyici hizmet anlayışını yerleştirmek.