Gümüşhane Kelkit Devlet Hastanesi

Atatürk Mahallesi Şeker Caddesi No: 74
Bu sayfa en son 19.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Amacımız, insan sağlığı ile ilgili hizmetleri, çağdaş standartlar doğrultusunda, etkili, güvenli, kesintisiz ve zamanında sunmak, sonuçlarını izlemek ve değerlendirmektir.

Hastanemiz, bilgi, tecrübe ve güvenin üzerine yükseltilmiş bir temelle, ilkeli, dürüst, kaliteli ve güvenilir hizmet vermeyi amaç edinmiş çalışanları ve yönetimi ile bir bütün halinde yüksek performansla insan sağlığı için gereken çabayı gösterir.

Kalite tüm çalışanların sorumluluğundadır.

Katılımcı olmak, iyi iletişim kurmak, temiz, güvenli ve düzenli bir çalışma ortamı sağlamak, sürekli iyileşmek kalite için vazgeçilmez önceliklerimizdir.

Biz, kendi alanımızda sürekli gelişen, beklentilere en iyi cevap veren bir ekip olarak, en son teknoloji ile tüm dünyaya hitap etmeyi hedeflemekteyiz.

Tüm çalışanlar, bu hedefe ulaşmamız ve zirvede sürekli kalabilmemiz için, gerekli itinayı göstermekle görevli ve sorumludur.