Gümüşhane Şiran Devlet Hastanesi

19 Mayıs Caddesi Tekke Mahallesi
Bu sayfa en son 19.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1958 Yılında Sağlık Merkezi olarak kurulmuş olup, 1993 yılında Sağlık Merkezi Şiran Devlet Hastanesi adını almıştır.

48 yıldır Şiran halkına hizmet veren kuruluş gerek bina, gerekse fiziki görünüm ve teknik eleman yetersizliği nedeniyle 1999 yılında hastanenin talebi karşılamaması nedeniyle Şiran'lı hayırsever işadamı tarafından yeni hastane binası inşaatı başlamış, 2002 yılında yeni hastane binası hizmete girmiştir. Bu günkü adıyla Mustafa Beyaz Şiran Devlet Hastanesi 25 Yatak kapasiteli olarak hizmet vermektedir.