Hakkari Şemdinli Devlet Hastanesi

Moda Mahallesi Kaymakamlık Karşısı
Bu sayfa en son 19.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Şemdinli Devlet Hastanesi olarak 5 uzman, 4 pratisyen hekim olmak üzere 100 personelle vatandaşlarımıza kaliteli bir sağlık hizmeti vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Hastalarımıza güler yüzlü yaklaşmak, modern tıbbi teşhis ve tedavi yöntemlerini uygulayarak hizmet vermek, çalışanlarımızın da huzurlu ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak birinci hedefimizdir. Bütün bu hizmetleri sağlarken amacımız hasta ve çalışanlarımızın haklarına saygı gösterip sağlık hizmeti memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmaktır.