Hatay Hassa Devlet Hastanesi

Girne Mah. Hassa
+90 (326) 77173 33
Bu sayfa en son 19.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemizin 1992 yılında temeli atılmış, 2003 yılında hastane binası tamamen bitmiş ve teslim alınmıştır.
2003 yılının temmuz ayında "Kurucu Müdür" olarak Y. Ziya Üte, "Kurucu Başhekim" olarak da Dr. Recep Uyun atanmıştır. 29-01-2004 tarihinde hastane 50 yataklı olarak faliyete geçmiştir.
Hastanemizde halen acil 112 servisi, genel cerrahi servisi, kadın doğum servisi, kbb servisi, çocuk servisi, diş polikliniği, acil laboratuar, biyokimya ve hemotoloji laboratuarı, röntgen servisi ve çok yakında hizmete girecek olan diyaliz servisi mevcut olup hastalara daha kaliteli hizmet sunabilmek ve gelişen teknolojiye daha rahat geçiş yapabilmek amacıyla hastane faliyetlerine devam etmektedir.