Hatay İskenderun Doğum ve Çocuk Bakımevi

Atatürk Bulvarı No: 93
Bu sayfa en son 19.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 1978 yılında İskenderun Devlet Hastanesi'nin ek binası olarak inşaatına başlanmış. 1983 yılında faaliyete geçmiştir. 1990 yılında İskenderun Doğum ve Çocuk Bakımevi adı altında 100 yatak kapasitesi ile ayrı bir hastane olarak hizmet vermeye devam etmiştir. 2005-2006 yılları içerisinde İskenderun Devlet Hastanesi ile İskenderun Körfez Devlet Hastanesi'nin birleşmesi ile kadın doğum ve çocuk hastalıkları dalında tek branş hastanesi konumuna gelmiştir.

İskenderun ilçesinin tek branş hastanesi konumunda olup daha kaliteli hizmet sunmayı hedefleyerek hizmetlerine devam etmektedir.