Hatay Özel Antakya Göz Hastanesi

Kuyulu Mah. Örgü Cad. No:14
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Antakya'da 14/09/2005 tarihinden günümüze, göz sağlığı ile ilgili her türlü soruna cevap veren, bölgenin ilk ve tek göz kuruluşu olan Antakya Göz Hastanesi, tıp bilimindeki yeni bilgi ve uygulamalar konusunda öncülük ederken, Hatay halkına ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, uzman doktorlardan oluşan deneyimli kadrosu, personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede Hatay'ın saygın hastanesi ünvanını kazandı.

Her sektörde olduğu gibi tıpta da verilen hizmetin kalitesi teknolojik gelişme ve bilimsel çalışmalarla arttırılmaktadır. Hastanemizde kullanılan teknolojiler dünyadaki gelişmelere paralel olarak yenilenmektedir.

Her geçen gün Hatay'dan ve Hatay dışından gelen hastaların sorunlarına kesin çözümler üretiyoruz. Uzman hekim kadromuz, benzersiz teknolojimiz, nitelikli insan gücümüz sayesinde doğru teşhis ve doğru tedavi yöntemleriyle bize gösterdiğiniz güvene layık olmaya devam edeceğiz.

Tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile anlaşmalı olan hastanemizde; Excimer Lazer (Gözlükten kurtulma) ve Vitroretinal cerrahi işlemler en son teknoloji ile yapılmaktadır.