Hatay Samandağ Devlet Hastanesi

Atatürk Mahallesi Ortaokul Caddesi
Bu sayfa en son 19.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Samandağ Devlet Hastanesi hizmete girdiği yılından bu güne kadar yaptığı sağlık yatırımları ile daima ilk ve öncü olmayı hedef edinmiştir. Hastanemiz poliklinik ve klinik tedavisinde çağımız kalitesini yakalamış bir şekilde hizmet sunmakta olup amacımız bu çıtayı daha ileri götürmektir. Bu bağlamda çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam etmektedir.
Hastalarımıza, yakınlarına bütün personelimiz ile güler yüz, iyi niyet, karşılıklı anlayışla hizmet vermek için çalışıyoruz. Sizlerin daha kaliteli hizmet almanız için tüm personelimize gerekli kalite eğitimlerinide veriyoruz.
Dahiliye, Göz, Ortopedi, Kadın Doğum, Genel Cerrahi, Üroloji, KBB, Çocuk Hastalıkları, Nöroloji, Göğüs Hastalıkları, Diş Hekimliği, Enfeksiyon Hastalıkları, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Poliklinikleri yanında Fizyoterapistimiz ve Psikologumuz da mevcuttur.