Iğdır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Atatürk Cad. No:6
Bu sayfa en son 20.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Merkezimiz Iğdır Devlet Hastanesi'nin kuruluşundan beri hizmet veren en eski polikliniklerden birisidir. Yıllarca tek ünitli bir klinik olarak hizmet veren diş kliniği 2000 yılında 2 ünite çıkarılmış, 2005 yılında SSK ve Devlet Hastanesinin birleştirilmesi sonucu 4 klinik sayısına ulaştırılmıştır. T. C. Sağlık Bakanlığı'nın 04-05-2007 sayılı olurları ile 10 ünitli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak kuruluş yetkisi alınmış olan merkezimiz 19. 06. 2007 tarihinde faaliyete başlamıştır.
Kuruluş aşamasında uygun durumda Kamu Binası bulunmayışı nedeniyle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan hali hazırdaki binanın ilk 3 katında faaliyete başlayan Merkezimiz, natamam durumdaki bir üst katın kısa bir sürede tamamlanarak faaliyete hazır hale getirilmesi ve klinik sayımızın arttırılması sonucunda hazırladığımız yeni projemizin Bakanlığa sunulması ve kabulü ile 27-05-2008 tarihinde 20 ünitli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi statüsüne kavuşturulmuştur.
Ağız ve Diş sağlığı konusunda ciddi anlamda cazibe merkezi haline gelen Merkezimiz aşırı hasta yoğunluğuna karşın, hizmet kalitesinden ve hızından ödün vermeden hastalarımızın memnuniyetini kazanmaya devam etmektedir. Bugün itibariyle dolgu ve tedavi hizmetleri yanında her tür protez hizmetini verir hale gelen Merkezimiz halkımıza özel hastaneleri aratmayacak nezihlikte bir ortamda kaliteli hizmet verebilmenin mutluluk ve sevincini yaşamaktadır.