Iğdır Tuzluca Devlet Hastanesi

Yeni Mahalle Hastane Sokak Tuzluca
Bu sayfa en son 20.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Tuzluca Devlet Hastanesi, her türlü acil vaka ile yaş, cins farkı gözetmeksizin, bünyesindeki mevcut uzmanlık dallarıyla ilgili hastaların kabul edildiği ve ayaktan muayene ve yatırılarak tedavilerinin yapıldığı yataklı tedavi kurumudur. Kurumuzda Acil Servis, Aile Hekimliği Polikliniği, Dahiliye Polikliniği ve hasta yatış hizmetleri verilmekte olup; Diş Doktoru, Kadın Doğum Uzmanı bulunmamakta ve Pratisyen Tabip sayısı yetersiz bulunmaktadır.
İlçemizin yaklaşık 20000 nüfusu ve 100 yakın köyü olduğu ve İlimize yaklaşık 40 km mesafede olduğundan çeşitli sıkıntılar yaşanmaktadır. Ancak 30 yataklı Hastanemiz, bu hizmetlerin sunumunda gerek yönetim gerek uzman gerekse diğer yardımcı sağlık personeli ile en iyi şekilde hizmet vermeye çalışan bir sağlık kuruluşudur.