Isparta Dr. Sadık Yağcı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Hızırbey Mahallesi 1509 Halis Sokak
Bu sayfa en son 20.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2008 Mart ayında kurulan merkezimiz, 11 Ağustos 2008 günü itibariyle artan şevk ve heyecanla yeni binasında modern tıbbi cihaz ve ekipmanları ile hizmete girmiştir.
Merkezimizde, Entegre sisteme geçilerek hastalarımız için hekim seçme uygulaması başlamıştır. Hekim seçme hakkı, hasta ve hasta yakınlarının temel hakkı olan sağlık hizmeti alımında hekimini seçmesi ve değiştirmesi, teşhis ve tedavilerinde katılımcı rol oynamaları şeklinde tanımlanabilir.
Hasta Haklarına İlişkin Avrupa Statüsü Ana Sözleşmesi, Hasta Hakları Yönetmeliği, Yataklı Tedavi İşletme Yönetmeliği gereğince hastalarımıza Hekim Seçme Hakkı hastanemizde 2008 yılından beri tüm gereklilikleri ile uygulanmaktadır Sağlık ihtiyaçlarının sürekli artış gösterdiği günümüzde, halkımızın her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor, güler yüzlü, saygılı ve hasta haklarına duyarlı bir hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz.
Fiziki imkanları ve tedavi kalitesini artıracak, halkımızın hak ettiği nitelikli, çağdaş ve bilimsel sağlık hizmetlerini sunmayı hedefliyoruz.
Merkezimizde çağın gereğine uygun 29 adet diş üniti, 1 adet digital panoromik röntgen cihazı, 1 adet panoromik röntgen cihazı, 1 adet digital RVG cihazı, 2 adet otoklav cihazı, 2 adet otomatik digital poşetleme cihazı, kanal tedavilerinde kullanılmak üzere 3 adet apex locator cihazı ve diğer ihtiyaç duyulan her türlü tıbbi cerrahi el aleti ve diğer tıbbi cihazlar bulunmaktadır.
Merkezimizde; dijital panoramik röntgen, dijital periapikal röntgen, sefalometrik röntgen, porselen kron- köprü, diş taşı temizliği, amalgam dolgu, kompozit dolgu, kanal tedavisi, iskelet protez, total protez iş ve işlemleri yapılmaktadır.
Her yaştan çocuk hastalara, özürlü hastalara ve diğer yetişkin hastalara, gayet nezih ve hijyenik ortamda kaliteli, çağdaş bir ağız ve diş sağlığı hizmeti sunulan merkezimizde geriatri ve engelli kliniği de bulunmaktadır. Merkezimiz, engelli hastalarımızın tedavilerinde her türlü yardım ve desteği sağlamaktadır. Engelli hastalarımız merkezimize başvurularında halkla ilişkiler görevlisi personelimiz ile direkt iletişime geçerek ya da mevcut polikliniklerde muayeneleri esnasında eşlik edilecektir.
Merkezde, her geçen gün artan hasta taleplerini en kaliteli bir şekilde karşılayabilmek için başta diş hekimleri olmak üzere diğer personellerle birlikte bölge insanına ağız ve diş sağlığı hizmetleri sunulmaya devam edilmektedir.