Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Hızırbey Mahallesi Halis Sokak No:6
Bu sayfa en son 20.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemizde 24 saat süreyle çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, kadın doğum uzmanı, pratisyen hekim bulunmaktadır. Hastanemizdeki Diğer branşlar ise mesai dışı icap şeklinde hizmetlerimizin aksamadan yürümesi için çalışmaktadır.
Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak verilen bu hizmetin sürekliliğini sağlamak, alanımızda hep daha iyiyi yakalamak, kaliteden taviz vermeden, güncel tıbbi tedavileri takip eden ve uygulayan, hasta ve çalışan odaklı hizmeti temin etmek gayretiyle çalışmalarımız devam etmektedir.