Isparta Özel Davraz Yaşam Hastanesi

Pirimehmet Mahallesi 1724 Sokak No:1
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Özel Davraz Yaşam Hastanesi, 2007 yılından bugüne kaliteli hizmeti, uygun fiyata sunma amacıyla, tüm sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tıbbi donanımıyla Isparta`da hizmet vermeye devam etmektedir. İnsan sağlığını her şeyin üstünde tutan bir hizmet anlayışıyla ülkemiz insanına hak ettiği değeri gösterebilmek için, her biri alanlarında uzman hekimleri, emeğini, sevgisini ortaya koyan en üst düzeydeki yöneticisinden tüm çalışanlarına kadar, çağdaş, güvenilir, kaliteden ödün vermeyen yapımızla; her zaman kendimizi yenileme ve geliştirme gayreti içinde olduk.