Isparta Özel Şifa Hastanesi

Yayla Mah. 1615 Sk. No:40
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1999 yılında hizmete giren Çarşı Şifa polikliniği ise Şehir merkezinde olması sebebi ile ulaşım açısından daha kolaydı ve hizmet yelpazesini de biraz daha genişletmeye başlamıştı. Çarşı Polikliniğimizde Part-time ve full-time görev yapan uzman hekimlerimizle birlikte günübirlik gözlem hastaları ve laboratuar tetkikleri de yapılmaktaydı. Çalışan personel sayısı ise ortalama 20 kişi olmuştu. 2003 yılına gelindiğinde çarşı polikliniğinde talep karşısında yetersiz kalmaya başlamış ve özel hastanecilik yönünde ilerlemek için yeni adımların atılması gerektiği sinyalleri oluşmuştu. Hastalarımızdan aldığımız destek ve ekibimize olan güveniz ile 2004 yılında özel Şifa Tıp merkezi açıldı. Artık Cerrahi branşlar da operasyonlar yapılmaya başladı. Bu arada yataklı tedavi servisimiz, laboratuar ve görüntüleme hizmetlerimizin de desteklemesi ile bir çok branşta uzman hekimlerimiz hizmet verirken personel sayısı da ortalama 75 kişi olmuştu.

Temel den itibaren halkında desteği ve güvenini alarak ilerleyen yapımız nihayet 2008 yılında Özel şifa Hastanesi olarak hizmet vermeye başladı. Bu gün kadrosunda 2 Profesör, 1 Doçent, 22 Uzman hekim, 6 Pratisyen hekim, 51 servis yatağı, 14 erişkin yoğun bakım, 16 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 3 ameliyathanesi, doğumhanesi, fizik Tedavi üniteleri, Uyku laboratuarı, gelişmiş radyoloji hizmetleri, laboratuar hizmetleri ve tüm branşlarda poliklinik hizmetleri ile birçok alanda referans hastane olmuştur. Akademik kadrosunun da katkısı ile birçok operasyon laparoskopik yöntemlerle yapılmakta. Hastanın güven ve konforu için teknolojik alt yapı sürekli yenilenmektedir.