Isparta Uluborlu Devlet Hastanesi

Uluborlu, Isparta
Bu sayfa en son 20.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Çağdaş bilgi ve son teknolojiyi kullanan, uluslararası standartları ve meslek ahlakını benimseyen; hastanın, ailesinin ve yakınlarının memnuniyetini önemseyen, haklarının ve sosyal sorumluluğunun bilincinde, öncü ve yenilikçi uygulamaları ile örnek bir hastane olma özelliğini sürdürmek.
Hastalarımıza, gelişen tıbbi teknoloji ve uzman kadrosu ile doğru teşhis, hızlı tedavi sağlayarak deneyimli, güler yüzlü yaklaşımı ilke edinmiş, uluslararası kalite standartlarında hizmet veren personelimiz ile hastalara üstün hizmet sunarak, bizden memnun olan hasta ve hasta yakını sayısını artırmak.