Isparta Yalvaç Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi

Cumhuriyet Mahallesi Cezaevi Mevkii
Bu sayfa en son 20.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hasta memnuyeti ve haklarını gözeterek, çalışanlarına çağdaş bilgi ve teknoloji olanaklar sunarak, çevre ve toplumun ihtiyaçlarına duyarlılık göstererek, etik değerlere bağlı kalarak, kaliteli sağlık hizmeti sunar.
Hastanemizin kuruluş amacına ve hastaların sağlık açısından istediklerine ulaşabilmesi için; Hizmetlerin en kısa sürede, kaliteden ödün vermeden, hasta ve yakınları başta olmak üzere tüm hizmet alan kişilerin ve personelin memnuniyetlerini sağlamaktır. Bunu çağımızın imkanlarını kullanarak kanun ve yönetmelikler çerçevesinde gerçekleştirmektir.