İstanbul Acıbadem International Hastanesi

Istanbul Caddesi No:82 Yeşilköy
Bu sayfa en son 26.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Türkiye’nin modern sağlık hizmetleri alanında ilklerinden olan ve International Hospital markasıyla 1989 yılında hastalarını kabul etmeye başlayan hastane, 2005 yılında Acıbadem Sağlık Grubu’na katıldı. 2014 yılında Acıbadem International Hastanesi adıyla hizmet sunmayı sürdüren hastane, açıldığı günden bu yana yabancı uyruklu hastaların da başvurdukları bir adres haline geldi.
Birçok sağlık sigortası ile anlaşması bulunan hastane, SGK kapsamında; Acil, Çocuk Kardiyolojisi, Doku ve Organ Nakli, Kardiyoloji ve KVC alanlarında anlaşmalı olarak hizmet sunuyor.
Acıbadem International Hastanesi’nin tanı ve tedavi birimlerimde kullanılan medikal cihaz parkında Meme Ultrasonografi ve Doppler, Tüm Vücut MR, Kardiyak Tomografi, Telemetri Sistemi, 3 Boyutlu Panoramik Röntgen ve CEREC cihazı yer alıyor.
Organ Nakli Merkezi birimi kapsamında böbrek nakli konusuna yoğunlaşan International Hastanesi’nde Kalp Sağlığı, Tüp Bebek ve Meme Sağlığı alanında yoğunlaşmış tıbbi birimlerde hizmet veriliyor.
Tıbbın birçok branşında hizmet sunmayı sürdüren hastanede Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Göğüs Cerrahisi, Nükleer Tıp, Radyoloji, Menopoz Polikliniği birimlerinin yanı sıra Ayaktan Kemoterapi Ünitesi, Uyku Laboratuvarı ve Kateter Laboratuvarı da bulunuyor.