İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi

İstanbul, Üniversite, 34320 Avcılar/İstanbul
+90 (212) 414 2878
Bu sayfa en son 21.02.2016 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi 2008 yılında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası olarak hizmete açılmıştır. Hastanemiz 1872m² arsa alanı üzerinde, toplam kapalı alanı 30501 m² dir. 100 yatak kapasiteli hastanemizde yatan hasta üniteleri dışında Acil Servis, Genel Yoğun Bakım, Poliklinikler ve Evde Bakım Hizmetleri ve Kan Transfüzyon Merkezi birimleri ile hizmet vermektedir. Hasta odalarımız 1 yataklı, 2 yataklı ve 3 yataklı olup, odalarda tv, banyo, refakatçi koltuğu, buzdolabı, giysi dolabı ve hemşire çağrı sistemi bulunmaktadır.

Hastanemiz bünyesinde Dahiliye, Nöroloji, Ortopedi, Göz, Kulak Burun Boğaz, Psikiyatri, Üroloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Cildiye, Genel Cerrahi, Anestezi, Çocuk Hastalıkları, Diyetisyen, Diş Ünitesi Ve Sağlık Kurulu olmak üzere 15 branşta poliklinik hizmeti vermektedir. Hastanemiz Acil Servisi 15 yataklı olup acil hastalarımıza 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Hastanemizde 4 salonlu Ameliyathane, 9 yataklı Genel Yoğun Bakım Ünitesi de faaliyet göstermektedir. Bu şekliyle hastanemizde günlük ortalama 2000 hasta muyenesi yapılmaktadır.

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi, Sayın Bakanımızın 02. 01. 2014 tarih ve 95796091-020/5451/366 sayılı olurları ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ayrılarak, B Sınıfı Devlet Hastanesi statüsünde bağımsız olarak hizmet vermeye başlamıştır.