İstanbul Avcılar Özel Anadolu Hastanesi

Mustafa Kemal Paşa Mah. Kayabaşı Sok. No:1/3 Parseller
Bu sayfa en son 16.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Anadolu Hastaneleri'nin ilki olan Avcılar Anadolu Hastanesi 1991 yılında kuruldu. 2005 yılında Çanakkale, 2007'de Ereğli, 2009'da Silivri Anadolu Hastaneleri'nin açılmasıyla hizmet alanını genişletti. Anadolu Hastaneleri, kurumsallaşma ve büyüme planları doğrultusunda 2011 yılında Turkven ile ortaklık anlaşması imzaladı. Bugün 3 farklı şehirdeki 4 hastanesi ve 1000 çalışanıyla kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri veren Anadolu Hastaneleri, sürekli gelişimine paralel olarak büyüme ve yatırımlarını sürdürüyor.