İstanbul Avcılar Özel Hospital

Üniversite Mh. Uran Cd. No:10 Avcılar
Bu sayfa en son 16.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Sağlık hizmetlerinde artan kalite beklentisine cevap verebilmek için hizmet verilen ana tıbbi dallara, hemodiyaliz, akupunktur, göğüs hastalıkları, çocuk cerrahisi, gastroenteroloji bölümleri eklendi. Hastanemiz artan hasta ihtiyaçlarına fizik mekan yetersizliklerinden dolayı cevap veremez duruma gelince, 2006 yılının 6. ayında itibaren ek bina inşaatları ve mevcut ana binanın tadilatına başlandı.

Kapalı alanımız 6000 m'den 11000 m'ye; 67 olan hasta oda sayımız 136'ya yükselmiştir. Fizik büyüklüğünün yani sıra, hekim sayısı branş çeşitliliği de arttırılırken, teknolojik yatırımlarda son hızla sürmektedir. Danışman hekimlik birimi de sorun çözelim merkezine dönüştürülerek Danışman Hekim, Danışman Hemşire, Halkla İlişkiler ve Çağrı merkezi de eklenerek günün 24 saati her türlü tıbbi ve idari sorunun çözüldüğü bir merkez haline getirilmiştir.

Diyaliz merkezimiz yeni hizmet binamızda 12 normal, 2 HCV (+), 1 Hbs (+) ve 1 adet yedek olmak üzere toplam 15 adet Fresenius marka diyaliz cihazı ile hizmet vermektedir.