İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Merkez Mah. Mimar Sinan Cad. 6. Sok
Bu sayfa en son 18.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2002 yılında temeli atılan ve 15 Kasım 2006 tarihinden itibaren hasta kabulüne başlanan hastanemizde şu anda mevcut 21 poliklinik odası bulunmaktadır. Hastanemiz merkezine bağlı üç semt polikliniği bölge halkına hizmet vermektedir.

Mayıs 2006'da geçici kabulü yapılmış olan hastanemiz; 70000 m2 kapalı alana sahip olup tam otomasyonla akıllı bina teknolojisiyle üretilmiştir. Hastanemizde pozitif basınçlı HEPA filtreli komple klimatizasyon, hemşire çağrı sistemi, dahili kamera sistemi, CCTV kapalı devre televizyon ve radyo sistemi, yangın ihbar algılama sistemi, PDKS sistemi, Q matik sistemi mevcut olup data kablolama ile internette görüntü transferi yapılabilmektedir.

Kamusal sağlık hizmetine ihtiyaç duyulan, yaklaşık 3 milyon nüfusun ikamet ettiği bir bölgede konuşlanmış olan hastanemiz genel dal eğitim hastanesi olarak kurumsal yapı, bilişim ve tıbbi hizmetlerin kalitesinde en üst düzeyi yakalamak amacındadır. ISO ve JSI kriterlerine göre yapılandırılan hastanemizde kağıtsız ve filmsiz hizmet verilecektir.