İstanbul Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Adnan Kahveci Bulvarı Eski Londra Asfaltı No:141/2
Bu sayfa en son 22.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Merkezimiz 1998 yılında 10 ünitli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmete başlamış ve bu süreç içerisinde kendini sürekli yenilemiştir.

2005 yılında kapasitesi 40 Ünite çıkan merkezimiz, Esenyurt'ta 5 Ünitlik Hacı Nedret Köse Ağız ve Diş Sağlığı Diş Tedavi ve Protez Merkezi Semt Polikliniği açılmıştır.

2006 yılı Mart ayında yeni hizmet binamıza taşındıktan sonra hasta ve hekim sayımızda olan önemli artışlar meydana gelmiş, buna bağlı poliklinik sayılarımızda hızla artmış ve artmaktadır.

2008 yılında Küçükçekmece ilçesinde merkezimize bağlı olarak faaliyete geçen 9 ünitlik Diş Tedavi ve Protez Merkezi hizmete girmiştir.

Halen kurumumuzda 85 diş hekimi, 27 diş teknisyeni, 13 hemşire, 13 genel idari personeli, 8 hizmetli. 3 sağlık teknikeri, 1 röntgen teknisyeni personeli ile hizmet vermekteyiz. Aylık poliklinik sayımız 40000 civarında olup Çene Cerrahisi, Periodontoloji, Tedavi ve Protez Uzmanlarıyla merkezimiz Diş hekimliğinin tüm Branşlarında kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.