İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi

Kocasinan Merkez Mah. Karadeniz Cad. No:48
Bu sayfa en son 22.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Odaları maksimum 2 kişilik olan hastanede 10 ameliyathane, genel ve beyin cerrahi birimleri, kardiyoloji, jinekoloji, nefroloji, radyoloji ve endoskopi bölümleri bulunacak. 86 poliklinik, 10 doğum odası, 3 yoğun bakım, 1 acil yoğun bakım, nörolojik ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerinin de yer alacağı hastanede 115 doktorla birlikte 700 personel görev yapacak. Hastanede ayrıca patalojiden mikrobiyolojiye 14 farklı labaratuvar hastalara hizmet verecek. 314 yataklı Bahçelievler Devlet Hastanesi, Kocasinan Merkez Mahallesinde 30 Bin metrekare alana kurulu ve toplam 66 Bin metrekare kullanım alanına sahip. Hastane, 4 bodrum, zemin, 9 normal kat ve çatı katından oluşuyor.