İstanbul Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi

Barbaros Bulvarı No:109 Yıldız
Bu sayfa en son 04.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Yılda ortalama 500.000 hastaya hizmet veren Sait Çiftçi Devlet Hastanesi, Sağlık Merkezi olarak 1972 yılında hizmete açılmıştır. 16 branşta poliklinik hizmeti ve 6 dalda laboratuvar hizmeti veren hastanede 40'a yakın hekim görev yapmaktadır.
24 Haziran 2010 tarih ve 25931 sayılı Sağlık Bakanlığı Makam onayı ile "Sait Çiftçi Kamu Sağlığı Merkezi" nin müstakil statüsü ve adı değiştirilmiş, 50 yataklı "Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi" adı altında hizmet vermesi kararlaştırılmıştır. 02.11.2012 tarihi itibarıyla Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı olarak çalışmaktadır.