İstanbul Esteworld Etiler Plastik Cerrahi Hastanesi

Nispetiye Cad. Aydın Sok. No.1 Levent
Bu sayfa en son 04.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Esteworld yeni teknoloji cihazları ve profesyonel, tecrübeli uzman ekibi ile siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet vermeyi amaç edinmiştir.
Bu amaçla gelişimini her geçen gün daha ileriye götüren Esteworld, Bahçelievler ve Altunizade yeralan kliniklerinin yanısıra Nisan 2011 tarihinden itibaren etilerde Plastik Cerrahi Hastanesini de hizmetinize sunmuştur.
Esteworld, Avrupa ve Ortadoğu'da temsilcilikleri aracılığıyla yirmiden fazla ülkeden gelmekte olan müşterilerinin yanısıra yurtiçinden gelen misafirlerimize de güvenilir ve profesyonel hizmet sunmaktadır.