İstanbul Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Maltepe Hastanesi

Yalı Mah. Sahil Yolu Sk. No:16 - Dragos 34844 Maltepe / Istanbul
Bu sayfa en son 07.05.2016 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
5 katlı binasında 4500 m2 kapalı alana sahip olan Şirinevler Hastanemiz'in resmi kurumların tamamıyla anlaşması vardır.

25 yatak kapasiteli Şirinevler Hastanemiz, gelişmiş tıp teknolojisinin en son imkanları ve deneyimli uzman kadrosuyla tüm branşlarda hizmet vermektedir. Hastanemizin; acil servisi, diş poliklinikleri, doğumhaneleri ve ameliyathaneleri 7 gün, 24 saat halkımızın hizmetinizdedir.

Avrupa Yakası'nda yaşayan hastalarımızı da düşünerek hizmete giren hastanemizin Şirinevler'de açılmasının bir sebebi de Atatürk Havalimanı'na yakın olmasıdır. Yurt dışından tedavi olmak için gelen hastalarımız, hastanemize rahatlıkla ve hızlı bir şekilde ulaşabilmektedirler. Tedavisi mümkün olan hastalıklar burada tedavi edilmekte olup, daha ağır vakalarda merkez hastanemize (Maltepe) transferler yapılmaktadır.

Uluslararası niteliğe sahip hizmet anlayışı, tecrübeli kadrosu ve geniş imkanlarıyla Fatih Üniversitesi Hastaneleri her zaman sizlere en güzel hizmeti vermeye devam edecektir.