İstanbul Göz Vakfı Bayrampaşa Göz Hastanesi

Numunebağ Cad. Özgür Sk. No:5
Bu sayfa en son 02.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1984 yılında kurulan hastanemizde 2040 metrekare kapalı alanda hizmet vermekteyiz. 14 yataklı, 3 ameliyathaneli hastanemizde, 20 doktor, 12 hemşire, 45 personelimiz çalışmaktadır.
Akademik düşünce yapısı ile, erken teşhisle doğru tedavi için Şaşılık ve Çocuk, Glokom (Göz Tansiyonu), Katarakt (Fako), Tıbbi Retina (Argon Laser, Anjio, Ultrason) ve Cerrahi retina, Kontakt lens, Refraktif Cerrahi (Excimer Laser), Oküloplastik Cerrahi (Estetik, Kapak, Gözyaşı Kanalları) şeklinde birimleriyle hizmet sunmaktadır.