İstanbul Maltepe Devlet Hastanesi

Maltepe Devlet Hastanesi Altayçeşme Mah. Çam Sok. No:26-28 34843 Maltepe / İstanbul
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 27.09.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
VİZYONUMUZ

Kalite kültürünü tüm uygulamalarda yaşama geçiren, hasta haklarına saygılı, hastane hizmetlerini ileri tıbbi, teknolojik ve idari uygulamalar ile uluslar arası standartlarda gerçekleştiren, toplumun özlediği, güvenilir, kaliteli, verimli ve tercih edilen referans bir hastane olmaktır.

MİSYONUMUZ

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın politikaları ve mevzuatı doğrultusunda etik ilkelere bağlı kalarak insana ve çevreye saygılı, nitelikli  sağlık hizmeti vermek; Sağlık hizmeti almak için başvuran tüm hastalarımıza  din,  dil, ırk, cinsiyet ve sosyal sınıf farkı gözetmeksizin, hasta haklarına saygılı, çalışan  haklarına duyarlı, etik değerlere bağlı ve hizmeti veren ile alan arasındaki pozitif iletişim ile  memnuniyeti sürekli hale getirmek, kaynakları etkin ve verimli kullanmak, nitelikli sağlık hizmeti sunumunu sağlamak çeşitli iletişim yolları ile hastaları sağlık konusunda bilgilendirmek, sağlık hizmeti sunarken hasta ve yakınları ile kendi personelimizin de memnuniyetini önemsemek,sosyal sorumluluk projeleri ile sağlığa katkı sunmaktır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Çalışanlarımıza ve hizmet kullanıcılarımıza çağdaş, nitelikli, katılımcı, saygılı, ilgili bir ortamda, her alanda eğitimin gerekliliğine inanan, kaliteli ve verimli bir şekilde, memnuniyeti hedefleyen, sürekli iyileşme ilkesi doğrultusunda, kalıcı çözümlere önem veren, kaynakları etkin kullanan, ekip ruhu içerisinde karşılıklı sevgi, saygı ve işbirliğine dayalı çağdaş yönetim anlayışımız ile güler yüzlü hizmet vermektir.