İstanbul Medical Park Bahçelievler Hastanesi

Kültür Sok. No:1 E5 Yolu Bahçelievler Metro Durağı Üstü
Bu sayfa en son 22.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Medical Park Bahçelievler Hastanesi İstanbul Avrupa yakasının merkezinde, E-5 karayolu üzerinde ve Atatürk Havaalanına 5 dakika uzaklıkta, yer alan hastane İstanbul'dan, şehir dışı ve yurtdışından gelen hastalara da merkezi konumu ile uluslar arası standartlarda sağlık hizmeti sunuyor.

Sağlıkta uluslararası kalite standartlarını temsil eden Joint Commision International (JCI) Akreditasyon Belgesi'ne sahip 17 katlı hastane, 13'ü kuvöz olmak üzere toplam 246 yatak kapasitesi, 89 poliklinik odası ve 10 ameliyathanesi ile 30. 000 m²'lik bir alanda hizmet veriyor. Ayrıca Kalp Damar Cerrahisi, Koroner, Yenidoğan ve Genel Yoğun Bakım üniteleri bakım kalitesi ve deneyimli hekimleri ile İstanbul'da yoğun bakım alanında referans merkezi olarak hizmet veriyor.

Hastanenin önemli bölümleri arasında Pediatrik ve Yetişkin Kemik İliği Nakli Merkezleri yer alıyor. Uluslar arası standartlarda kurulan her iki merkez de enfeksiyon riskini ortadan kaldıran hepafiltreli özel donanımlı odalarda, gelişmiş tedavi yöntemleri ve Türkiye'nin önde gelen akademisyen hekimler ile hizmet veriyor.

Hastanede ayrıca Periferik Damar Cerrahisi alanında dünyada az merkezde gerçekleştirilen Minimal İnvaziv Cerrahisi yöntemiyle şah damarı, atardamar, diyabetik ayak gibi birçok damar tıkanıklığı hastalığının tedavisi başarıyla gerçekleştirilmektedir.

Parkinson hastalığının tedavisinde kullanılan Beyin Pili Yöntemi de yine Türkiye ve dünyada sayılı merkezde uygulanan yöntemler arasında yer alıyor.

Bu bölümlerin yanı sıra Kalp Damar Cerrahisi, Onkoloji Beyin Cerrahisi, Göğüs Cerrahisi, IVF ve Jinekoloji, Ortopedi, Üroloji gibi bölümler de deneyimli hekimler ve güncel tıbbi uygulamalar ile hizmet veriyor.

Hastane, PET/CT, Lineer Akselaratör gibi gelişmiş onkolojik tanı ve tedavi üniteleri ile tümör cerrahisinin özellikli branşları olan tiroid, meme, karaciğer, pankreas ve safra yolları cerrahisi, ortopedik tümör cerrahisi, jinekolojik tümör cerrahisi gibi alanlarda, uzman ve akademisyen hekim kadrosunu da bünyesinde bulunduruyor. Ayrıca katetersiz kalp anjiyosu yapabilen 64 kesitli Bilgisayarlı Tomografi, üst düzey Manyetik Rezonans (MR), Dijital ve Periferik Anjiyo ile dört boyutlu Ultrason da diğer öne çıkan gelişmiş teşhis donanımı arasında yer alıyor.

Sağlıkta kalite, hasta memnuniyeti ve guleryüzlü hizmeti prensip edinen Medical Park Bahçelievler Hastanesi; deneyimli hekim kadrosu ve son teknoloji ürünü cihazlarıyla, erken teşhis, etkin tedavi ve hasta konforunu sağlamak üzere, ileri tanı ve tedavi yöntemleri ile hizmet veriyor.